Kategorier
Penge og Finans

Økologisk Transit’s ELF Vehicle: Fremtiden for transport eller et fad?

Som de fleste af jer måske har bemærket, denne hjelm har mange ventilationskanaler som vej cyklister har tendens til at svede mere og har brug for al den luft, airbag cykelhjelm video (https://cykelairbag.dk/) de kan komme til at cirkulere gennem hjelmen. Uden skærme eller knapper, kan du spekulerer på, hvordan denne halskæde, armbånd eller skjorte klip (du kan bære det nogen af disse måder) faktisk spor nogen målinger eller gør noget, for den sags skyld. Du kan optage toppen og alle sider af rytteren ved at montere den på en cykel eller hjelm med QuickTwist mount system (som er sikret med et twist og klik) – som en flue.

Alle cykelhjelme vil have en form for fastholdelse system til fuldt ud at sikre hjelmen, så i tilfælde af virkningen det forbliver på dit hoved. Inde, EPS skum liner vil beskytte dit hoved mod enhver uønsket indvirkning. Af de fire 5-stjernede hjelme i den indledende testgruppe er alle udstyret med et Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), en teknologi, der skaber et lavt friktionslag inde i hjelmen. Den nye analyse omfattede robust test af hele hjelmen, herunder to på fælgen, vinklen på hovedet virkning fælles under nedbrud, og hastighed, områder, der blev anset for at være mangler i nogle føderale og andre testprogrammer. Bellabeat tilbyder en hel suite af smarte smykker, herunder ure og andre armbånd, hvis du ønsker at holde styr på din aktivitet uden at gå på kompromis med din stil.

Laboratoriet planlægger at teste flere voksne hjelme, herunder mountainbike, skate / BMX, samt ungdomshjelme. Målet med ratings er at bringe et nyt sikkerhedsniveau for cyklister ved at skabe et middel til at hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger om, hvordan man kan reducere deres risiko for skade og hjælpe producenterne foretage forbedringer, Steve Rowson, direktør for Virginia Tech Hjelm Lab og en lektor i biomedicinsk teknik og mekanik sagde i en erklæring. Cykelhjelme har vist sig at reducere risikoen for hovedskader med en anslået 50 procent, men forbrugere, der ønskede at købe en, der tilbyder den bedste beskyttelse har haft lidt information at gå på, ifølge rapporten. Bemærk den manglende beskyttelse for bagsiden af hovedet (mere om det senere, sandsynligvis i mountainbike / trail hjelme sektion). Læg mærke til toppen? Det er at reducere blænding fra sollys på solrige dage.

Jo mere antallet af ventilationskanaler, jo større prisen på hjelmen som producenterne er nødt til at bruge flere ressourcer på forskning og udvikling for at give disse ventilationskanaler, mens i overensstemmelse med obligatoriske sikkerhedsstandarder. Nogle producenter besvarede dette opkald og bragte noget, der hedder Aero road hjelm. Billedet ovenfor er en Scott Cadence Plus, en aero road hjelm. Men næsten halvdelen af amerikanske voksne aldrig bære en hjelm, mens ridning en cykel, ifølge baggrundsoplysninger fra rapporten. Samlet set det nye program var baseret på undersøgelser af den virkelige verden cykel krak og påberåbt sig en mere realistisk evaluering end regeringen test, rapporten sagde.