Kategorier
Internet Portaler

Hvor meget koster det at have et websted?

Små virksomheder bruger typisk $ 1.500 til $ 5.000 til den oprindelige byggeplads. De betaler også en månedlig beholder for at være vært for og vedligeholde deres websted. Hvis din virksomhed ikke har budgettet eller tiden til selv at opbygge og vedligeholde et websted, kan du overveje at ansætte et webbureau. Mange bureauer er rustet til at oprette professionelle få en nem hjemmeside med god support til en rimelig pris. Disse agenturer kan også tilbyde andre tjenester som e-mail-hosting eller sikkerhed.

Tilføjelse af plugins

Tilføjelse af plugins til dit websted er ikke gratis. De kan koste dig meget. De kan være ret dyre afhængigt af deres funktioner og detaljerne. Et premium-plugin kan prissættes overalt fra $ 500 til $ 1000 afhængigt af dets funktionalitet. Et gratis plugin har muligvis kun en håndfuld. Der er mange muligheder for at sænke omkostningerne ved et plugin. Disse inkluderer tilpasning af det, så det passer til dine behov.

Tilføjelse af sikkerhed

Sikkerhed kan virke som en unødvendig udgift. Du behøver ikke bruge mange penge på at sikre dit websted. Hvis du følger bedste praksis, kan dit websted beskyttes gratis. Hostingpakker, der leveres med administrerede tjenester, indeholder allerede sikkerhedsfunktioner. Du kan også betale $ 50 om året for premium sikkerhedsplugins. En dedikeret sikkerhedsekspert kan være nødvendig, hvis dit websted er komplekst eller stort. Opgaven kan håndteres af interne programmører.

Copywriting gebyrer

Ansæt en tekstforfatter til at hjælpe dig med at forbedre din placering på søgemaskinerne. Disse tjenester er dog dyre. Et blogindlæg kan koste op til PS2.500. Du kan også administrere din Google Ads-konto. Disse tjenester koster mellem PS70- $ 130 i timen. SEO-tekstforfattere til lave priser undgås bedst. De producerer muligvis ikke indhold af høj kvalitet. Hvis du ønsker at øge din hjemmesides placering i søgemaskiner, er det en god ide at ansætte en erfaren tekstforfatter.