Kategorier
Generelt

Franchisetagere i Indien

Franchise operationer i Indien stigende dag for dag. At være geografisk store og kulturelt mangfoldigt, tilbyder Indien den mest favorable franchising miljø. Mens virksomheder drage fordel af at have mange fortjeneste at gøre forretninger i forskellige dele af landet, franchisetagere i Indien drage fordel af at være i stand til at generere gode afkast med lille investering og risiko. Iværksættere gør de fleste af Indiens franchising marked og voksende økonomi ved at blive vellykket franchisetagere. Indiske franchisetagere kan nu vælge fra et væld af internationale såvel som hjemlige franchising selskaber. Der er mange attraktive franchising muligheder i forskellige sektorer.

Lige siden den franchising boom i halvfemserne, har der været mange succeshistorier. Franchisetagere i Indien hjulpet mange virksomheder med at vokse og etablere, mens også få enormt fra deres forretningsforetagender. Eksempler på internationale franchise, der har haft succes i Indien mad og drikkevarer giganter som Subway, Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken bl.a. Indiske selskaber, der har nydt godt af franchising tæller navne som Barista, MRF, NIIT og Apollo hospitaler bl.a. Det er ikke kun de større selskaber; mindre internationale og indenlandske virksomheder også kigge efter franchisetagere i Indien. Den kapital der kræves for sådanne selskaber ville være mindre i forhold til højt ansete virksomheder. Ulempen er dog, at risiciene, der er mere, da du ikke kan ride på den popularitet bølge genereret af de velrenommerede selskaber.

Afhængigt af dit valg af virksomhed kan du enten arbejde fra hjemmet eller fra en ekstern placering. Startkapitalen du kan kræve for at starte en franchising venture vil afhænge af typen virksomhed og franchisegiverens krav. De fleste hjem-baserede franchise muligheder er velegnede til arbejde-at-home kvinder. Kosmetik, sundhedspleje produkter, services, hjem business husholdningsprodukter og e-handel ventures, gøre bekvem endnu givende franchising muligheder. Franchisegiverne tilbyde uddannelse og support, og din virksomhed kan få fra billedet og professionalisme af virksomheden franchising.

Franchising kan iværksættere at have deres egen forretning, uden mange af de risici forbundet med en nystartet virksomhed. Franchising også tilbyder dig stor indkomst og en fleksibel arbejdsform. Men som potentielle franchise indkøber, skal du omhyggeligt overveje finanser og risici, før du starter din virksomhed. Læs Franchise Plus at lære om de fordele, overskud og risici i forbindelse med franchising i Indien. Vi hjælper dig med at træffe en informeret franchising beslutning for en vellykket franchising venture i Indien.

11 kommentarer til “Franchisetagere i Indien”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.